Bed
Terrasse kolonihave Bonnie Hall

Åben Have i 2020 – OBS ikke flere ledige tider

Kom til Åben Have og oplev en lille kolonihave på 365 m2 uden uden græs.

Se hvordan man kan udnytte en lille have optimalt, så hele haven bliver brugt, men uden at den virker overfyldt.

Jeg har bygget det meste af huset og skabt haven fra bar muddermark i 2015 og frem. Hvis du vil følge min rejse fra ingenting til frodig kolonihave, så kig forbi min blog, hvor jeg løbende har skrevet indlæg om mine projekter og havens udvikling.

Haven er uden græs, og har mange haverum og siddepladser. Den indeholder frodige blomsterbede, havedam med fisk, træ-drivhus, flere pergolaer, terrasser, pottingshed, samt et haverum med grøntsager, urter og frugt.

Det er mit håb, at du vil kunne finde nogle gode ideer til din egen have, uanset om du har en stor eller lille have.

Du kan finde en plan over min have her:

Du kan se flere billeder op IG: gardening_by_hall og læse mere om haven på www.gardeningbyhall.dk.

Indgang: 25 kr. (mobilepay) Der vil i år ikke være mulighed for at købe the/kaffe og kage, som tidligere annonceret grundet corona-krisen. Der er dog fortsat mulighed for køb af planter.

Det er desværre ikke muligt at medbringe hund i haven.

Hvis du har brug for flere oplysninger, så er du velkommen til at kontakte mig her.

Åben Have kolonihave

Kolonihave åben have