Besøg haven
Havedesign

Aften-arrangement

Du har mulighed for at besøge min have til et aften-arrangement på udvalgte datoer i løbet af sommeren. Der er få pladser per arrangement.

Ved besøget viser jeg rundt i haven og fortæller lidt om tankerne bag havens design, samt havens tilblivelse.

Jeg fortæller om hvorfor haven er anlagt og indrettet som den er. Hvorfor terrassen ligger, hvor den gør – eller hvorfor der er bygget en stor pergola i den ene side af haven. jeg kommer også ind på hvilke elementer, jeg har anvendt til afskærmning for indkig og udkig til vejen og hvordan der er bygges vægge og loft i haven.

Efter et kort oplæg og rundvisning i haven er der mulighed for at stille spørgmål.

Bagefter serveres en let anretning med et glas vin og/eller danskvand på terrassen.

Prisen for arrangementet er 250 kr. per person.

Tilmelding til disse arrangementer er bindende og sker ved indbetaling på mobilepay: 20828646. Tilmeldingen er først sket, når beløbet er indbetalt. Beløbet refundere ikke ved afmelding fra din side.

Efter tilmelding skal jeg bede dig sende en mail til hall@gardeningbyhall.dk med deltagernes navne. Din emailadresse bruges til at sende informationer om arrangementet. Husk at sikre dig, at jeg er tilføjet dine kontakter, så jeg ikke ender i spam-mappen.

Nu kan se de nyeste billeder fra min have på min Ig-profil: rum_i_haven

Kommende arrangementer:

Onsdag den 2. juni 2021 kl. 18:30-20:30 – Åben for tilmelding

Tirsdag den 15. juni 2021 kl. 18:30-20:30 – Åben for tilmelding