Havedesign
Havedesign

Arrangementer

Besøg min private have

I sommersæsonen afholder jeg med mellemrum arrangementer, hvor du har mulighed for at besøge min private kolonihave sammen med et mindre antal andre gæster. Haven ligger i Søborg ved København.

Til arrangementerne fortæller jeg om havens tilblivelse og tankerne bag havens design. Sammen går vi haven igennem og taler om de forskellige elementer i haven – og hvad de betyder for havens design.

Du har mulighed for at spørge om alt hvad du har lyst til – fra design ideer til bygning af pergolaer mv.

Afhængig af tidspunktet for besøget serveres enten kaffe og kage eller sandwich med noget køling at drikke.

Besøg i haven kræver tilmelding og slås op her på siden og på min Instagramprofil: rum_i_haven.

Du kan læse mere om de forskellige typer af arrangementer ved klik på ovenstående knapper eller klik her arrangementer om aftenen og her for arrangementer om formiddagen.

Ved at åbne min have, håber jeg at inspirere dig til, hvordan du kan udnytte din have optimalt. Jeg vil gerne vise hvordan hele havens areal kan udnyttes, men uden at den virker overfyldt.

Du er velkommen til at stjæle en idé eller to, som du ser noget, som du har lyst til at integrere i din egen have.

Min have er lille og uden græs, men med mange haverum og siddepladser. Jeg har leget med forskellige stilarter i havens bede, så hvert bed har sit eget udtryk.

Haven indeholder frodige blomsterbede, havedam med fisk, træ-drivhus, pergola, terrasse, pottingshed, samt et haverum med urter og frugt.

Du kan se flere billeder op IG: rum_i_haven og læse mere om haven på www.gardeningbyhall.dk.

.

Havedesign
Besøg haven