Jeg er fuldstændig vild med små flerstammede træer. De er fantastisk smukke og meget anvendelige i en lille have som min.

I sidste uge sendte jeg LIVE på Instagram om træerne i min have, da mange af mine Instagram-venner havde ønsket at høre om dette emne. De fleste af træerne er

I denne sæson vil jeg sende live fra min have et par gange om ugen via min Instagram-profil: gardening_by_hall. I videoerne fortæller jeg om emner, som mine venner på Instagram og Facebook har ønsket at høre om.

Efter en mild vinter bliver man altid lidt nervøs for hvordan foråret bliver. Alting pibler frem og lige pludselig slår frosten ind. Sådan gik det også i år.

Næsten inden vinter – og ligesom man var gået allermest i forårshumør, kommer frosten. Vi ligger i en kold gryde, så når de lover minus 1-2 grader, har vi minus 4-5 grader. På det her tidspunkt i marts måned havde jeg forspiret en masse. Ærter, hestebønner, salat, spinat, lathyrus, cosmos, tomater og endda aubergine.

Pergolaer

Pergolaer. Mine kunder ønsker ofte, at der skal indgå en pergola eller to i deres haveplan, ligesom jeg også får mange spørgsmål om pergolaerne i min have i mails og via min IG-profil.

Og pergolaer kan også noget særligt. Jeg er selv vild med dem. Designmæssigt kan de bruges til at skabe rum i haven, som en naturlig afgrænsning mellem forskellige områder af haven. De er også gode som afskærning for vind og vejr. De giver skygge og reducerer lyd.

Havens stier

Så er bloggen åben igen. Tidligere blogindlæg har handlet om alt fra projekter i haven til besøg i andre haver og meget mere.

Er der et specielt emne, som du kunne tænke dig, at jeg tog op i bloggen? Hvilke typer af blogindlæg, kan du bedst lide?

Kom og oplev en lille kolonihave på 365 m2 uden uden græs.

Se hvordan man kan udnytte en lille have optimalt, så hele haven bliver brugt, men uden at den virker overfyldt.

Haven er uden græs, men med mange haverum og siddepladser. Den indeholder frodige blomsterbede, havedam med fisk, træ-drivhus, pergola, terrasse, pottingshed, samt et haverum med urter og frugt.

Havefolket

Igen i år har jeg æren og fornøjelsen af at være gæsteskribent på havemagasinet HAVEFOLKET.

HAVEFOLKET er et af de absolut flotteste og mest inspirerende havemagasiner i Danmark. Jeg glæder mig til igen at få lov til at dele min haveglæde og haveprojekter.

Haveklubben på besøg

I 2019 havde jeg fornøjelsen af at få besøg af min gode ven Claus Dalby til en snak om min have. Det kom der en lille film ud af, som kan ses på min egen hjemmesiden og selvfølgelig i selve Halveklubben.

Fredag den 21. juni 2019 kl. 15 holder jeg foredrag på CPH Garden i taletelt 2 om at skabe en frodig kolonihave fra bar bund.

Kom og hør hvordan jeg designede haven – og hvorfor haven er indrettet, som den er. Foredraget indeholder mange før og efter billeder, så man kan se udviklingen og det færdige resultat.