Åben Have 2020
Privat Åben have
Åben Have

I juni 2019 havde jeg fornøjelsen af at få besøg af min gode ven Claus Dalby til en snak om min have. Vejret var godt og haven stod i fuld flor. Det er altid en fornøjelse at få besøg af Claus Dalby. Han har været hele Danmarks havemand no 1 i mange år. Jeg er meget beæret over, at min lillehave har vakt hans opmærksomhed. Han har besøgt alverdens smukke haver i både Danmark og udlandet. Og der er stort set ikke det, han ikke ved om haver og planter.

Jeg har selv studeret alle hans blogindlæg og bøger nøje gennem årene. Jeg har lært en utrolig masse. Dels om havedyrkning, men også om nye sorter og meget andet. Han har desuden lavet en masse tv-programmer, blandt andet for DR og TV2.

Claus Dalby er et utroligt interessant og sødt menneske. Vores samtaler er altid interessante og handler om stort og småt indenfor emnerne haver, planter, havebøger og foredrag og meget mere.

Besøget i juni 219 kom der en lille film ud af, som kan ses på min egen hjemmesiden og selvfølgelig i Claus Dalbys Haveklub.

Hvis I har lyst til at kigge med, kan I også finde den her.