Havedesigner
Haveplan

Formiddags-arrangement

Et par gange om året afholder jeg arrangementer, hvor du har mulighed for at besøge min private have, som ligger i Søborg ved København.

Til arrangementet fortæller jeg om havens tilblivelse og mine tanker bag havens design. Vi går haven igennem og taler om de forskellige designmæssige elementer. Der er mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have – både til design ideer, bygning af pergolaer, havens beplantning mv.

Der serveres desuden kaffe & kage på terrassen.

Jeg bygget det meste af huset selv, og anlagt haven fra bar muddermark i perioden 2015 til 2019.

Der vil være mulighed for at benytte husets toilet mv., men det er desværre ikke muligt at medbringe hund i haven.

I tilfælde af dårligt vejr vil det være muligt at indtage the/kaffe  og kage indendørs.

Arrangementet varer cirka 2 timer.

Kontakt mig her, hvis du vil høre mere.

Alle kommende arrangementer er lukket for melding.