Havedesigner
Haveplan

Formiddags-arrangement

Et par gange om året åbner jeg for tilmelding til at besøge min have på udvalgte formiddage i sommermånederne.

Til arrangementet fortæller jeg om havens tilblivelse og mine tanker bag havens design. Der serveres desuden kaffe & kage på terrassen – og du har mulighed for at spørge om de emner, som interesserer dig.

Jeg bygget det meste af huset selv, og anlagt haven fra bar muddermark i perioden 2015 til 2019.

Arrangementet for et begrænset antal deltagere og koster 250 kr. pr. person. Tilmelding er bindende og sker ved indbetaling på MobilePay til 20828646 og mail med navn og antal personer til hall@gardeningbyhall.dk. Beløbet refunderes ikke ved aflysning fra jeres side.

Der vil være mulighed for at benytte husets toilet mv., men det er desværre ikke muligt at medbringe hund i haven.

I tilfælde af dårligt vejr vil det være muligt at indtage the/kaffe  og kage indendørs.

Arrangementet varer cirka 2 timer.

Kontakt mig her, hvis du vil høre mere.

Kommende arrangementer:

Søndag den 13. juni 2021 kl. 10:30-12:30 – UDSOLGT