Tilbage som gæsteskribent på HAVEFOLKET i 2020

Astrantia
Allium og geranium
Mosrose

Igen i år har jeg æren og fornøjelsen af at være gæsteskribent på havemagasinet HAVEFOLKET.

HAVEFOLKET er et af de absolut flotteste og mest inspirerende havemagasiner i Danmark. Jeg glæder mig til igen at få lov til at dele min haveglæde og haveprojekter på sitet.

Du kan læse min første artikel for 2020 her.

Du kan læse mine tidligere artikler fra 2017 på Havefolket her.

Der er sket mange ting i min have siden jeg sidst var skribent på magasinet i 2017. Det handler min første artikel derfor også om. Det er både blevet til en pergola over terrassen, flytning af havedammen, nye sammensætninger i havens bede, en masse nye træer og meget mere. Artiklen kommer i senere i denne måned.

Klik her og lad dig inspirere på HAVEFOLKET her

Jeg håber, at I har lyst til at kigge med og se hvordan næste havesæson forløber i kolonihaven.

Mange hilsner Bonnie