Allium og geranium
Mosrose
Astrantia

Gæsteskribent. Igen i år har jeg æren og fornøjelsen af at være gæsteskribent på havemagasinet HAVEFOLKET.

HAVEFOLKET er et af de absolut flotteste og mest inspirerende havemagasiner i Danmark. Her kan du læse flotte artikler fra indland og udland om havedesign, besøgshaver og en masse planteportrætter. Man kan nemt bruge en hel søndag i selskab med sites artikler. Klik og lad dig inspirere på HAVEFOLKET her

Mine artikler skal handle om årets gang i kolonihaven. Jeg vil dele årets opgaver og projekter i en ny artikel hver måned. Mine artikler vil blive bragt den sidste søndag i hver måned. Jeg glæder mig til igen at få lov til at dele min haveglæde og haveprojekter.

Du kan læse mine tidligere artikler fra Havefolket her.

Der er sket mange ting i min have siden jeg sidst var skribent på magasinet i 2017. Havedammen er flyttet. der er kommet en pergola mere til, denne gang over terrassen. Jeg fik endelig styr på havens belægning, der endte med fliser og chaussesten, og et helt nye haverum kom til. Havens bede har fået en lidt mere rolig stil og så får du et kig på haveplanen, som den ser ud nu. Du kan læse den første artikel her.

Jeg håber, at I har lyst til at kigge med og se hvordan næste havesæson forløber i kolonihaven.

Mange hilsner Bonnie

Haveplan
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *