Havedesign – Ydelser

Haveplan

HAVEPLANER

En haveplan er en detaljeret og målbar farvelagt tegning af haven, der angiver den grundlæggende indretning af haven. Haveplanen indeholder  havens linjer, rum, pergolaer, stier, espalierer, terrasser og siddepladser, samt beplantning.

Sammen med haveplanen får du en rapport med illustration af haveplanens elementer, beskrivelse og vejledning til haveplanens indhold, samt generelle gode råd.

Du har også mulighed for at få udarbejdet tilhørende plantelister eller bedplaner til havens bede.

Rådgivning

RÅDGIVNING

Et inspirationsbesøg er en havevandring hos dig.

Vi gennemgår haven og drøfter dine spørgsmål og udfordringer.

Du har mulighed for at spørge mig om de ting, som du gerne vil have mit bud på. Det kunne fx. være hvordan du kan indrette haven i rum, får flere siddepladser i haven, placerer en pergola eller noget andet.

Et inspirationsbesøg er en nem og hurtig måde at få ny inspiration til ændringer i din have.

Planteliste

PLANTELISTER

En planteliste er en illustreret liste med de planter, du skal bruge til at lave et bed.

Plantelister til havens bede kan indgå, når du bestiller en haveplan. Det er dog også muligt at købe plantelister til havens bede uden en haveplan.

I plantelisten er der taget højde for blomstringstider, planternes højde, farvetoner og den stemning, som du ønsker at bedet skal have.

Bedplan

BEDPLANER

En bedplan er en målbar tegnet plan af bedet med placering af buske, roser, stauder, samt eventuelt løgvækster, 2-årige planter og sommerblomster.

Sammen med bedplanen følger en illustreret planteliste med de planter, du skal bruge til bedplanen.

Hands-on

HANDS-ON

Hands-on forudsætter, at du har købt en bedplan med planteliste. Når du har købt en bedplan med tilhørende planteliste har du mulighed for at tilkøbe ydelsen hands-on. Hands on betyder, at jeg kommer ud og stiller planterne op, som de skal plantes. Selve plantningen foretager du selv.

Foredrag

FOREDRAG

Jeg holder foredrag om hvordan man griber opgaven an, hvis man skal anlægge en have fra bar bund.

Foredragt indeholder en masse billeder fra mit egen have. Foredraget bygger på mine egne erfaringer ved at have bygget hus og anlagt en have fra bunden.

Jeg havde fornøjelsen af at holde dette foredrag på Cph Garden 2019.