Mine ydelser

Haveplan

Haveplaner

En haveplan fra Gardening by Hall er en detaljeret og målbar farvelagt tegning af haven. I planen indgår havens rum, siddepladser, strukturelle elementer, samt større beplantning.

En udvidet haveplan indeholder desuden også bedplaner med tilhørende plantelister.

Havedesign

Rådgivning

En havekonsultation er en havevandring hos jer. Vi gennemgår haven og drøfter jeres spørgsmål og udfordringer. I har mulighed for at spørge mig om de ting, som I gerne vil have mit bud på. Det kunne fx. være hvordan I får flere siddepladser i haven, placerer en pergola eller opdeler haven i flere rum.

Allium og geranium

Plantedesign

Plantedesign fra Gardening by Hall er et alternativ til en bedplan, men forudsætter, at du har købt en planteliste. Når du har købt en planteliste har du mulighed for at bestille plantedesign. Plantedesign betyder, at jeg kommer ud og stiller planterne op, som de skal plantes. Selve plantningen foretager du selv.

Bedplaner

En bedplan fra Gardening by Hall er en tegnet plan af bedet med buske, roser, stauder, samt eventuelt løgvækster, 2-årige planter og sommerblomster. Med bedplanen følger en planteliste med det antal planter, du skal bruge til bedplanen.

Plantelister

En planteliste fra Gardening by Hall er en illustreret liste med de planter, du skal bruge til at lave et bed. Du kan købe en planteliste og selv designe dit bed med planterne. Du kan også booke mig til at designe bedet for dig.

Havedesigner Bonnie Hall

Foredrag

Jeg holder foredrag om hvordan man griber opgaven an, hvis man skal anlægge en have fra bar bund.

Foredragt indeholder en masse billeder fra mit egen have. Foredraget bygger på mine egne erfaringer ved at have bygget hus og anlagt en have fra bunden.

Jeg havde fornøjelsen af at holde dette foredrag på Cph Garden 2019.