Ydelser

Haveplan

HAVEPLANER

En haveplan fra Gardening by Hall er en detaljeret og målbar farvelagt tegning af haven, der angiver den grundlæggende indretning af haven. Haveplanen indeholder  havens linjer, rum, pergolaer, stier, espalierer, terrasser og siddepladser, samt større beplantning som træer, buske og klatrende vækster.

Sammen med haveplanen får du en rapport med illustration af haveplanens elementer, beskrivelse og vejledning til haveplanens indhold, samt generelle gode råd.

I tillæg til en haveplan er det muligt, at få udarbejdet plantelister eller bedplaner over indholdet i havens bede,  fx. roser, stauder, løgvækster mv.

Pergola

RÅDGIVNING

En havekonsultation er en havevandring hos jer.

Vi gennemgår haven og drøfter jeres spørgsmål og udfordringer.

I har mulighed for at spørge mig om de ting, som I gerne vil have mit bud på. Det kunne fx. være hvordan I får flere siddepladser i haven, placerer en pergola eller opdeler haven i flere rum.

En havekonsultation er en nem og hurtig måde at få ny inspiration til ændringer i jeres have.

Planteliste

PLANTEDESIGN

Plantedesign fra Gardening by Hall er et alternativ til en bedplan, men forudsætter, at du har købt en planteliste. Når du har købt en planteliste har du mulighed for at bestille plantedesign. Plantedesign betyder, at jeg kommer ud og stiller planterne op, som de skal plantes. Selve plantningen foretager du selv.

BEDPLANER

En bedplan fra Gardening by Hall er en tegnet plan af bedet med buske, roser, stauder, samt eventuelt løgvækster, 2-årige planter og sommerblomster. Med bedplanen følger en planteliste med det antal planter, du skal bruge til bedplanen.

PLANTELISTER

En planteliste fra Gardening by Hall er en illustreret liste med de planter, I skal bruge til at lave et bed.

Plantelister til havens bede kan indgå, når I bestiller en haveplan. Det er dog også muligt at købe plantelister til havens bede uden en haveplan.

En planteliste sikre et smukt bed, hvor der både er taget højde for blomstringstider, planternes højde, farvetoner og den stemning, som I ønsker at bedet skal have.

Med en planteliste kan I selv designe bedet med planterne eller I kan også booke mig til at designe bedet for dig ved placering af planterne på rette sted.

Bonnie Hall

FOREDRAG

Jeg holder foredrag om hvordan man griber opgaven an, hvis man skal anlægge en have fra bar bund.

Foredragt indeholder en masse billeder fra mit egen have. Foredraget bygger på mine egne erfaringer ved at have bygget hus og anlagt en have fra bunden.

Jeg havde fornøjelsen af at holde dette foredrag på Cph Garden 2019.