Rådgivning – Havekonsultation

En havekonsultation er en god investering, der sparer penge i længden.

Har I svært ved at skabe hyggelige rum i haven? Vil I gerne have en indretning af haven, som giver anledning til at udnytte hele haven og ikke kun området ved terrassen? Mangler I siddepladser i haven? Kunne I tænke jer en have, som ikke kræver meget pasning? Eller er I trætte af at plante ting, som ikke passer ind eller dør?

En havekonsultation sikrer, at jeres have opfylder jeres behov og ønsker. Det er en hurtig og uforpligtende måde at få nogle konkrete ideer, som I selv kan arbejde videre på. Jeg kommer med friske øjne og er vant til at tænke i havedesign og opbygning af en have.

Havekonsultationen er en havevandring hos jer, hvor vi gennemgår haven med jeres spørgsmål og drøfter de udfordringer, som I måtte have. Jeg hjælper jer med at finde jeres personlige stil, der forskønner jeres have – og sikrer, at jeres hus og have kommer til at hænge stilmæssigt sammen.

AT OMSÆTTE DRØM TIL VIRKELIGHED

  • Inspiration, rådgivning og gode råd på stedet til den allerede anlagte have.
  • Havekonsultationen kan fx. handle om rum i haven, planteforslag eller en snak om dine konkrete haveideer og ønsker. Emnerne er op til dig.
Privat Åben Have

Hos Gardening by Hall har I mulighed for at booke en havekonsultation, hvor vi gennemgår jeres have og de udfordringer, som I har. Mulighederne er mange. Det er bare om at komme i gang. Selv små ændringer kan skabe en stor forskel.

Kontakt mig her.

PRISER

Et havebesøg hos dig koster 2.500 kr. inkl. moms.

Hertil kommer et kørselstillæg, svarende til 300 kr. indenfor Storkøbenhavn og 500 kr. udenfor Storkøbenhavn.

Ved havekonsultationer på Fyn eller i Jylland afregnes et kørselstillæg svarende til Statens takster.