Inspirationsbesøg

Inspirationsbesøg

Kom i gang med din have med det samme

Et inspirationsbesøg giver dig ideer til hvordan du kan indrette din have med det samme. Det er en hurtig måde at få inspiration til, hvordan du kommer videre med en allerede etableret have eller skaber en ny have fra bunden.

Har du svært ved at skabe hyggelige rum i haven? Vil du gerne have en indretning af haven, som giver anledning til at udnytte hele haven og ikke kun området ved terrassen? Mangler du siddepladser i haven? Kunne du tænke dig en have, som ikke kræver meget pasning? Eller er du træt af at plante ting, som ikke passer ind eller dør?

Disse spørgsmål og andre kan du få besvaret ved et inspirationsbesøg.

.

.

Ved et inspirationsbesøg kommer jeg med forslag og ideer til hvordan I kan indrette og beplante jeres have. Det er en hurtig måde at få nogle konkrete ideer, som I selv kan arbejde videre på med det samme. Jeg er vant til at tænke i havedesign, linjer og opbygning af en have.

Et inspirationsbesøg er en havevandring hos jer, hvor vi gennemgår haven med jeres spørgsmål og drøfter de udfordringer og spørgsmål, som I måtte have. Jeg kommer med forslag til hvordan I kan designe og indrette jeres have, så den passer til jeres behov og ønsker.

AT OMSÆTTE DRØM TIL VIRKELIGHED

  • Inspiration, rådgivning og gode råd på stedet til den allerede anlagte have.
  • Et inspirationsbesøg kan fx. handle om rum i haven, planteforslag eller en snak om dine konkrete haveideer og ønsker. Emnerne er op til jer.
Inspirationsbesøg

PRISER

Et inspirationsbesøg koster 2.900 kr. inkl. moms og varer omkring 2 timer.

Hertil kommer et kørselstillæg, svarende til 300 kr. indenfor Storkøbenhavn og 500 kr. udenfor Storkøbenhavn.

Ved havekonsultationer på Fyn eller i Jylland afregnes et kørselstillæg svarende til Statens takster.