Planteplacering

“hands-on”

Planteplacering er praktisk hjælp til at placere planterne fra en planteliste på rette sted.

Hvis I har købt en planteliste eller en haveplan med tilhørende planteliste, men ikke rigtigt ved hvordan planterne skal placeres for at få det udtryk frem, som I ønsker – så kan I tilkøbe ydelsen “planteplacering”.

Måden planterne placeres på i et bed har stor betydning for den stemning, bedet får. Hvis I fx. ønsker et vildt engbed i stil med Piet Oudolf, så skal planterne placeres på en anden måde end, hvis I ønsker et mere formelt og stramt look.

Ydelsen planteplacering består således en opstilling af planterne.

Det er min erfaring, at jeg opstiller og placerer indkøbte planter helt anderledes end mine kunder selv ville have gjort. Det handler fx. om gentagelse af planter i bedet for at skabe ro og harmoni.

Det kan også handle om hvordan farverne kombineres i bedet. Og fordelingen af højder. Det er ikke altid sådan, at alle høje planter placeres bagerst i et bed, mens de lave plantes forrest.

Der er mange forskellige måder og stilarter, når man placerer planter i et bed.

Jeg placerer kun planterne for jer. Selve plantningen foretager I selv.

FOR JER…

Denne løsning er til jer, der hellere vil købe en planteliste med tilhørende planteplacering i stedet for en bedplan, hvor I selv opstiller planterne efter en målbar plan.

Plantedesign

PRISER

Hvis I har købt en haveplan eller planteliste uden bedplan, så hjælper jeg jer gerne med at placere planterne på rette sted.

Prisen afhænger af bedets størrelse og antal planter, men ligger typisk på 1.200 kr. og opefter.

Hertil kommer kørselstillæg.