Bed
Terrasse kolonihave Bonnie Hall

Kommende arrangementer

Jeg tilbyder flere forskellige typer af have-arrangementer. Du har mulighed for at komme og opleve en lille kolonihave på 365 m2 uden uden græs og høre om dens tilblivelse.

Jeg laver både arrangementer for enkeltpersoner og grupper. Nogle kræver tilmelding, mens man til andre bare kan møde op. De forskellige arrangementer og workshops slås løbende op her på siden og på min Instagramprofil: gardening_by_hall.

Til arrangementerne er mulighed for at købe the/kaffe og et stykke kage eller andre lette anretninger, afhængig af arrangementets type.

Ved at åbne min have vil jeg gerne dele ud af ideer til, hvordan man kan udnytte en lille have optimalt. Jeg vil gerne vise hvordan hele havens areal kan udnyttes, men uden at den virker overfyldt.

Det er mit håb, at haven kan inspirere de besøgende til at stjæle en idé eller to, som de har lyst til at bruge i egen have. Dette uanset om gæsterne har en lille eller stor have.

Min have er uden græs, men med mange haverum og siddepladser. Jeg har leget med forskellige stilarter i havens bede, så hvert bed har sit eget udtryk.

Haven indeholder frodige blomsterbede, havedam med fisk, træ-drivhus, pergola, terrasse, pottingshed, samt et haverum med urter og frugt.

Du kan se flere billeder op IG: gardening_by_hall og læse mere om haven på www.gardeningbyhall.dk.

Åben Have kolonihave
Kolonihave åben have