Haveplaner
Haveplaner
Haveplaner
Haveplaner

Haveplaner

Af havedesigner Bonnie Hall – Rum i Haven

Haveplaner og beplantningsplaner

Jeg designer haveplaner og beplantningsplaner. En haveplan er mit bud på designet af jeres have ud fra jeres ønsker. Min personlige havestil kan ses på min Instagramprofil. Jeg designer dog også mere uformelle haver med organiske former.

Haveplaner og beplantningsplaners indhold

Haveplaner indeholder havens strukturelle elementer. Den indeholder havens rum, bygninger, terrasser, stier, siddepladser, pergolaer samt navngivne træer og buske.

Herudover er det muligt at få udarbejdet en beplantningsplan til haveplanen. Den indeholder plantelister og målbare planer for havens bede. Jeg laver beplantningsplaner indenfor farveskalaen hvid, rosa, bordeaux, lilla, blå, lysegul og lime. Beplantningsplanerne kan være grønne, enkle og rolige – eller mere frodige og blomsterrige efter ønske.

Inspirationsbesøg før haveplan

Alle haveplaner starter med et inspirationsbesøg, hvor vi gennemgår haven og taler om jeres ønsker. Ved besøget kommer jeg med mulige ideer til havens stil og indretning.

Processen

I forbindelse med det indledende inspirationsbesøg aftaler, hvis jeg skal lave en haveplan. I det tilfælde skal I fremsende en tegning over jeres have. Tegningen skal indeholder grunden med bygninger og andre blivende elementer (fx. større træer). Tegningen skal enten være målbar – eller målene for alle elementers placering skal være påført. Husk at lave et par kontrolmål, hvis det er en kopi af en matrikelplan. Kommunale mål til skel ikke altid stemmer overens med virkeligheden.

Ønsker

I er velkomne til at sende mig billeder at haver eller planter, som I kan lide. Det kan evt. være en mappe på Pinterest, som I deler med mig.

Afleveringsfrist

Det aftalte leveringstid for haveplanen forudsætter, at tegningen fremsendes til mig indenfor en uge efter det indledende inspirationsbesøg.

Ved gentagne, mislykkede forsøg på at få fremsendt manglende materiale eller få svar på spørgsmål i processen, afsluttes forløbet og der faktureres for den forbrugte tid.

Prisen for en haveplan

Det indledende inspirationsbesøg koster 3.200 kr. inkl. moms og faktureres umiddelbart efter besøget.

Prisen for haveplanen afhænger af havens størrelse og detaljeringsgrad og kan først vurderes efter det indledende inspirationsbesøg.

Efter besøget sender jeg et tilbud for udarbejdelsen af jeres haveplan på baggrund af vores samtale om jeres ønsker.

I forbindelse med det indledende inspirationsbesøg beregnes kørsel svarende til 6 kr. pr. kilometer fra 2860 Søborg, samt eventuel udgift til bro/færge.