Plantelister

Sikre dig et smukt med med lang blomstring

En planteliste er en liste med de planter, som du skal bruge til at lave et bed. Listen indeholder navn, foto og egenskaber for planten.

En planteliste er et alternativ til en bedplan. Den kan være en hjælp, hvis du selv er god til at placere planter i et bed, men ikke ved hvilke planter, der går godt til hinanden. Eller hvis du har svært at skabe et bed med lang blomstringsperiode.

Jeg sammensætter plantelister i farverne hvid, lysegul, peach, abrikos, lyserød, violet, lilla og bordeaux.

Min erfaring er, at jeg ofte placerer planterne helt anderledes end mine kunder selv ville have gjort. Den stil bedet skal have, er nemlig afgørende for hvordan planterne placeres.

Plantelister sendes som udgangspunkt på email. Du har dog også mulighed for at vælge at få dem printet og tilsendt.

Plantedesign

Med en planteliste i hånden ved du hvilke planter, som fungerer godt sammen og skaber den stil og stemning, som du gerne vil skabe i bedet.

Hvis du har brug for hjælp til at placere planterne på rette plads i bedet, kan du læse mere om det her:

Planteliste

Jeg sammensætter en planteliste med dine yndlingsfarver og planter. Så kan du selv skabe et smukt bed med lang blomstringstid. Jeg laver en planteliste i den stil, du ønsker.

Uanset om du elsker vild biodiversitet, engelsk cottage stemning eller er til en mere rolig og stram stil, så kan jeg lave en planteliste, der passer til dig

Plantelister

Prisen for en planteliste

Plantelister til en haveplan indgår i den udvidede – og i den fulde haveplan.

Ved tilkøb af plantelister uden tilhørende haveplan, koster en planteliste fra 1.200 kr. og op efter, afhængig af bedets størrelse.

Listen indeholder danske- og latinske plantenavne, fotos, plantehøjde, blomstringsmåned, samt eventuelle særlige krav eller egenskaber.

Plantelisten sendes på mail, hvis den ikke indgår i en udvidet eller fuld haveplan.