Workshop om havedesign

Inspirationsbesøg
Havedesign
Workshop om grundlæggende havedesign. Drømmer du om at få mere viden om havedesign – og få mere struktur på din egen have? Så er dette kursus for dig.

Her lærer du om designmæssige elementer, som kan bruges til at løse forskellige udfordringer i haven. Vi gennemgår min have – og taler om de strukturelle elementer, som er anvendt. Du skal medbringe;

  • En målbar tegning af din have i måleforhold 1:100, tegnet med sort tusch.
  • En printet liste med dine ønsker til haven
  • 2-4 printede billeder af din have

På selve workshoppen er det desuden en hjælp for mig, hvis tegningen angiver skel mod vej med indgang til haven, sol/skygge områder, samt udgange fra huset til haven.

Der udleveres transparentpapir, som lægges oven på din haveplan. Her arbejder du med din haveplan på baggrund af den viden, som du netop har fået på kurset. Jeg hjælper dig med processen og kommer med input til hvordan du kan løse de strukturelle/designmæssige udfordringer, du har.

Det tager mange timer at lave en færdig og gennemtænkt haveplan. Det når vi ikke på en workshop, men du vil kende nogle grundlæggende regler, en række anvendelige værktøjer og have fået inspiration til hvordan din have kan indrettes, når du kommer hjem. Et inspirationsbesøg hos dig kombineret med en workshop i havedesign kan også være et alternativ til at få udarbejdet en haveplan.

.

Med kurset får du:

  • Viden om grundlæggende havedesign
  • Hjælp til at lave en haveskitse med strukturelle linjer i din egen have
  • 1 stor planteliste med 23 planter til et violet bed med lang blomstring (til en værdi af 1.150 kr.)
  • Kaffe/te og kage

Workshoppen foregår i Søborg ved København. Vi skal være helt eller delvist i haven, så husk tøj efter vejret. 6-7 personer pr hold.

Prisen for kurset er 1.500 kr. og varer 4 timer. Send en  mail til hall@bonniehall.dk, hvis du er interesseret i at deltage i en workshop. Tilmelding er først sket ved indbetaling via MobilePay til 20828646 – og er bindende til den dag, du er tilmeldt workshoppen. Betalingen refunderes ikke ved afbud fra deltagerens side.
Hvis I er en gruppe der ønsker en anden dato, eller et skræddersyet kursus så skriv på hall@bonniehall.dk

Der er ingen ledige pladser på kommende workshops, men du kan blive skrevet på en venteliste.