Workshop i grundlæggende havedesign

Jeg guider dig til at indrette din egen have

Grundlæggende havedesign
Grundlæggende havedesign

Workshop i grundlæggende havedesign

Vil du gerne lære, hvordan du kan skabe en smukkere og mere interessant have? Så er denne workshop måske for dig.

På workshoppen lærer du om en række designmæssige elementer, som er vigtige for at skabe en smuk, funktionel og harmonisk have. Vi taler blandt andet om hvordan man kan skabe rum i haven og indrette haven, så den udnyttes bedre. Vi kommer også ind på, hvordan du kan skrærme for kig til praktiske og mindre kønne elementer, såsom affaldscontainere, cykler mv. samt skærme for kig til naboernes tage eller vinduer.

Efter at have talt om forskellige designmæssige ‘værktøjer’ går vi en ‘inspirations-runde i min have.

Herefter skal du prøve at bruge den viden du har fået til at tegne din egen haveplan. Jeg går rundt mellem kursets deltagere og byder ind med sparring, ‘gode’ råd og forslag, men det er dig selv, der designer din egen have.

Du skal medbringe:

  • En målbar tegning af din have i måleforhold 1:100, tegnet med sort tusch på A3 (2 x A4 mm-papir lagt sammen giver A3).
  • En printet liste med dine ønsker til haven
  • 4-6 fotos af din have i STORT FORMAT – IPAD/A4  (det er næsten umuligt, at få et indtryk af din have, hvis du kun har billeder på mobilen)

På selve workshoppen er det desuden en hjælp for mig, hvis tegningen angiver skel mod vej med indgang til haven, sol/skygge områder, samt udgange fra huset til haven.

Der udleveres transparentpapir, som lægges oven på din haveplan. Her arbejder du med din haveplan på baggrund af den viden, som du netop har fået på kurset. Jeg hjælper dig med processen og kommer med input til hvordan du kan løse de strukturelle/designmæssige udfordringer, du har.

Det tager mange timer at lave en færdig og gennemtænkt haveplan. Det når du nok ikke på en workshop, men du vil kende nogle grundlæggende regler, en række anvendelige værktøjer og have fået inspiration til hvordan din have kan indrettes, når du kommer hjem.

Et inspirationsbesøg hos dig kombineret med en workshop i havedesign kan også være et alternativ til at få udarbejdet en haveplan.

.

Med kurset får du:

  • Viden om grundlæggende havedesign
  • Hjælp til at lave en haveskitse med strukturelle linjer i din egen have
  • 1 planteliste til et violet bed med lang blomstring 
  • 1 liste med små gode træer
  • Lidt ‘lækkert’ til arbejdet

Workshoppen foregår i Søborg ved København. Vi skal være helt eller delvist i haven, så husk tøj efter vejret. Der er mulighed for 6 deltagere pr hold.

Prisen for kurset er 1.900 kr. og varer 4 timer. Send en  mail til kontakt@bonniehall.dk med dit mobilnummer, hvis du er interesseret i at deltage i en workshop. Så sender jeg en anmodning til dig via MobilePay.
.
Tilmelding er først sket ved accept af anmodning – og tilmelding er bindende (til den dag, du er tilmeldt workshoppen). Betalingen refunderes ikke ved afbud fra deltagerens side.
.
Hvis I er en gruppe der ønsker en anden dato, eller et skræddersyet kursus så skriv på kontakt@bonniehall.dk

Grundlæggende havedesign 2022:

Lørdag den 6. august 2022 kl. 12-16 – udsolgt

Søndag den 7. august 2022 kl. 12-16 – udsolgt

Lørdag den 20. august 2022 kl. 12-16 – udsolgt

Søndag den 21. august 2022 kl. 12-16 – ledige pladser