workshop i havedesign
workshop i havedesign
workshop i havedesign
workshop i havedesign

Workshop i havedesign

Få styr på strukturen i din have

Grundlæggende havedesign

Workshoppen handler om grundlæggende havedesign. Du lærer hvordan du skaber de overordnede linjer i din have.

Oplæg om havedesign

På workshop i havedesign lærer du om en række designmæssige elementer. De overordnede linjer er vigtige for at skabe en smuk, funktionel og harmonisk have.

Jeg fortæller blandt andet om hvordan du kan skabe rum i haven og indrette den, så den udnyttes bedre. Hvordan du kan skærme for kig til praktiske og uskønne elementer, såsom affaldscontainere. Hvordan du kan skærmning for kig til naboernes tage eller vinduer. Hvordan du kan skabe højde i haven og meget mere.

Gåtur i min have

Efter det indledende oplæg går vi en ‘inspirations-tur i min have.

Tegneprocessen

Efter rundturen skal bruge den viden, jeg har givet dig. Du skal tegne din egen haveplan udfra den viden, du har fået. Jeg går byder ind med sparring, gode råd og forslag. Det er dog dig selv, der designer din egen have.

Der udleveres transparentpapir, som du skal bruge på workshoppen.

Til workshoppen skal du medbringe:

  • En målbar tegning af din have i måleforhold 1:100 (1 cm. på papiret er 100 cm. i virkeligheden), tegnet med sort tusch på A3 (2 x A4 mm-papir lagt sammen giver A3).
  • En liste med dine ønsker til haven
  • 4-6 fotos af din have i STORT FORMAT – IPAD/A4  (det er næsten umuligt, at få et indtryk af din have, når jeg ikke har set den i virkeligheden – og du kun har billeder på mobilen)

Realistiske forventninger

Det tager mange timer at lave en færdig og gennemtænkt haveplan. Det når du nok ikke på en workshop, men du vil kende nogle grundlæggende regler. Du har fået ny viden og værktøjer. Og du har fået inspiration til hvordan din have kan indrettes, når du kommer hjem.

Et inspirationsbesøg med 1:1 rådgivning før en workshop kan anbefales (men på ingen måde en forudsætning). Det giver dig optimale muligheder for at få et brugbart og færdige redskab i form af en haveplan ud af workshoppen. Kombinationen af et inspirationsbesøg og en workshop i havedesign kan også være et alternativ til at få udarbejdet en haveplan af mig.

.

Med kurset får du:

  • Viden om grundlæggende havedesign
  • Hjælp til at lave en haveskitse med strukturelle linjer i din egen have
  • 1 liste med små gode træer
  • Lidt ‘lækkert’ til arbejdet

Workshop i havedesign foregår i min have i Søborg ved København. Vi skal være helt eller delvist i haven, så husk tøj efter vejret. Der er mulighed for 5-6 deltagere pr hold.

Prisen for workshoppen er 1.900 kr. og varer 4 timer. Send en  mail til kontakt@bonniehall.dk med dit mobilnummer, hvis du er interesseret i at deltage i en workshop. Så sender jeg en anmodning til dig via MobilePay.
.
Tilmelding er først sket ved accept af anmodning – og tilmelding er bindende (til den dag, du er tilmeldt workshoppen). Betalingen refunderes ikke ved afbud fra deltagerens side.
.
Hvis I er en gruppe der ønsker en anden dato, eller et skræddersyet kursus så skriv på kontakt@bonniehall.dk

Workshops i grundlæggende havedesign 2023:

Nye datoer lægges på hjemmesiden efter nytår

.

Hvis du vil på venteliste til et hold i næste sæson – så send en mail.