workshop i havedesign
kursus i havedesign
workshop i havedesign
kursus i havedesign

Eksklusivt kursus i havedesign

Få styr på strukturen i din have – og lav din egen haveplan

Indhold

Kursus i grundlæggende havedesign på små eksklusive hold med kun 4-6 deltagere. Du lærer hvordan du skaber de overordnede linjer i din have. Se kursus datoer nederst på siden.

Oplæg om havedesign

På kurset i havedesign lærer du om en række designmæssige elementer. De overordnede linjer er vigtige for at skabe en smuk, funktionel og harmonisk have. Jeg fortæller blandt andet om hvordan du kan skabe rum i haven og indrette den, så den udnyttes bedre. Hvordan du kan skærme for kig til praktiske og uskønne elementer, såsom affaldscontainere. Hvordan du kan skærmning for kig til naboernes tage eller vinduer. Hvordan du kan skabe højde i haven og meget mere.

Gåtur i min have

Efter det indledende oplæg går vi en tur i min have, hvor I kan finde inspiration til jeres haveplan.

Tegneprocessen

Efter rundturen skal bruge den viden, jeg har givet dig. Du skal tegne din egen haveplan ud fra den viden, du har fået. Jeg går byder ind med sparring, gode råd og forslag. Det er dog dig selv, der designer din egen have. Der udleveres transparentpapir, som du skal bruge på workshoppen.

Til kursus i grundlæggende havedesign skal du medbringe:

  • En målbar tegning af din have i måleforhold 1:100 (1 cm. på papiret er 100 cm. i virkeligheden), tegnet med sort tusch på A3 (2 x A4 mm-papir lagt sammen giver A3).
  • En liste med dine ønsker til haven
  • 4-6 fotos af din have i STORT FORMAT – IPAD/A4  (det er næsten umuligt, at få et indtryk af din have, når jeg ikke har set den i virkeligheden – og du kun har billeder på mobilen)

Forventninger til kurset

Det tager mange timer at lave en færdig og gennemtænkt haveplan.

Det er meget forskelligt, når meget den enkelte deltager når på et havedesign kursus. Nogle får lavet en færdig skitse til en haveplan. Andre er blot inspireret og klar til at gå hjem og arbejde videre med deres haveplan.

Udbyttet afhænger i høj grad af din egen forberedelse og fokusering på selve kurset.

Du har med sikkerhed fået viden, inspiration og værktøjer til at arbejde videre med din haveplan og hvordan din have kan indrettes, når du kommer hjem fra et havekursus.

Et inspirationsbesøg med 1:1 rådgivning før et have kursus er den optimale forberedelse, men på ingen måde en forudsætning. Ved 1:1 rådgivning forud for kurset har jeg set din have – og du har fået mine ideer til hvordan netop din have kan indrettes.

Det giver dig optimale muligheder for at få skabt en færdig haveskitse / haveplan på kurset.

.

Med kurset får du:

  • Viden om grundlæggende havedesign
  • Hjælp til at lave en haveskitse med strukturelle linjer i din egen have
  • 1 liste med små gode træer
  • Mulighed for at gå rundt i min have og finde inspiration til din egen have
  • Lidt ‘lækkert’ til arbejdet

Kurset i havedesign foregår i min have i Søborg ved København. Vi skal være helt eller delvist i haven, så husk tøj efter vejret. Max 4-6 deltagere pr hold.

Prisen for et kursus er 2.100 kr. og varer 4 timer. Send en  mail til kontakt@bonniehall.dk med dit mobilnummer, hvis du er interesseret i at deltage på et kursus. Så sender jeg en anmodning til dig via MobilePay.
.
Tilmelding er først sket ved accept af anmodning – og tilmelding er bindende (til den dag, du er tilmeldt workshoppen). Betalingen refunderes ikke ved afbud fra deltagerens side.
.
Hvis I er en gruppe der ønsker en anden dato, eller et skræddersyet kursus så skriv på kontakt@bonniehall.dk

Datoer for kurser i grundlæggende havedesign 2023:

Søndag den 18. juni 2023 kl. 11-15 – INGEN ledige pladser

Søndag den 3. september 2023 kl. 11-15 – 5 ledige pladser

Haveplan kursus
Havekursus
Have kursus i havedesign
Haveplan have kursus