Anbefalinger

Det er altid en god at læse tidligere kunders anbefalinger og høre hvad kunder og andre havefolk siger om en havedesigner, inden man bestiller en haveplan, en planteliste eller en bedplan af pågældende. Det kan også være en god idé, at se eksempler på tidligere haveplaner.

Hvis du har lyst til at se nogle af mine tidligere haveplaner, så klik her:

“Bonnie Hall /Gardening by Hall er en meget talentfuld havedesigner.”

Jeg modtog pakken med haveplan, plantelister og rapport i eftermiddags, og jeg kan kun sige WOW!  Dit materiale overgår alle mine forventninger….  Det er indholdsrigt på en måde jeg ikke havde turdet håbe på, og så er det oven i købet lækkert lavet!  Tusind tak.

“Jeg glæder mig over, at jeg fandt Bonnie i tide. Aldrig har jeg været så glad for en beslutning. Nyder hver lille ting, vi får udført i vores have.”

“Fantastisk dygtig havekonsulent. Jeg har igennem i sidste 4 år haft Gardening by Hall til at hjælpe mig med at få styr på min have – en bid af gangen. Bonnie er fantastisk til at spore sig ind på havedrømme og hjælpe med at føre dem ud i livet. Min have er slet ikke færdig, men det bliver Bonnie, som fortsat skal hjælpe mig.”

“Bonnie er yderst professionel, super hurtig, effektiv og vidende. Jeg kan kun give hendes firma de bedste anbefalinger!”

“Jeg ville ikke betænke mig et splitsekund ved at kontakte Bonnie Hall / Gardening by Hall, hvad enten det var et hjørne af haven, der trængte til et løft – eller hele haven. Bonnie er simpelt hen knalddygtig.”

“Vi kan varmt anbefale Bonnie Hall. Vi har været super tilfredse med både plantelister og bedplan – og altid hutige svar, når vi havde brug for det. Uden den store hjælp havde vi ikke haft mod på at gå igang med vores haveprojekt. Vi kan varmt anbefale Gardening by Hall.”

“Jeg kan kun anbefale Bonnie. Hun er super dygtig.”

“Meget kompetent og fokuseret rådgivning, som tager højde for, at forslagene skal være praktisk udførlige og matche kundens budget og ønsker. Varm anbefaling herfra.”

“Bonnie kom med rigtig gode forslag og brugbare ideer, man kan mærke på Bonnie at hun ved hvad hun taler om, hun lytter til ens ønsker og er meget nem at tale med og forstå, så er rigtig godt tilfreds.”

Vi kan give Gardening by Hall den bedste anbefaling. Professionel, kreativ, lydhør er nogle af de ting, vi forbinder med firmaet. Bonnie er virkelig dygtig til at fange ens ønsker. Hun har tegnet vores have, til vores store tilfredshed. Opfyldt alle vores ønsker (selvom listen var lang og haven lille). Inden vi kontaktede Gardening by Hall troede vi, at det var meget dyrt med en havedesigner. Men det var det ikke. Lille investering, stort udbytte.”

“Bonnie kom med rigtig gode forslag og brugbare ideer. Man kan mærke på Bonnie, at hun ved hvad hun taler om. Hun lytter til ens ønsker og er meget nem at tale med og forstå, så jeg er godt tilfreds.”

“Stor tak til Bonnie Hall. Mine 900 M2 har pludselig fået en fremtid. Fra en skæv ujævn misligholdt og tilgroet “have” Så har jeg fået fornyet energi, inspiration og ikke mindst masser af gode råd til fremtidig nem vedligeholdelse. Det der var totalt uoverskueligt for mig…og egentlig opgivet, blev med viden, indsigt samt gode råd, pludselig til en drøm. Tak Bonnie”