Kontakt Bonnie Hall
Kontakt Bonnie Hall
Kontakt Bonnie Hall
Kontakt Bonnie Hall

Anbefalinger

Søger du en god havearkitekt? – Læs hvad kunderne siger

Det er altid en god at læse tidligere kunders anbefalinger og høre hvad kunder og andre havefolk siger om en havedesigner, inden man booker et inspirationsbesøg eller bestiller en haveplan eller en beplantningsplan.

I kan også danne jer et indtryk af mit design på min Instagramprofil.

“Bonnie Hall fra Rum i Haven er en meget talentfuld/ dygtig havearkitekt.”

Jeg modtog pakken med haveplan, plantelister og rapport i eftermiddags, og jeg kan kun sige WOW!  Dit materiale overgår alle mine forventninger….  Det er indholdsrigt på en måde jeg ikke havde turdet håbe på, og så er det oven i købet lækkert lavet!  Tusind tak.

“Jeg glæder mig over, at jeg fandt Bonnie i tide. Aldrig har jeg været så glad for en beslutning. Nyder hver lille ting, vi får udført i vores have.”

“Fantastisk god havearkitekt. Jeg har igennem i sidste 4 år haft havearkitekt Bonnie Hall fra Rum i Haven til at hjælpe mig med at få styr på min have – en bid af gangen. Bonnie er fantastisk til at spore sig ind på havedrømme og hjælpe med at føre dem ud i livet. Min have er slet ikke færdig, men det bliver Bonnie, som fortsat skal hjælpe mig.”

“Bonnie er en yderst professionel, super hurtig, effektiv og vidende havearkitekt. Jeg kan kun give hendes firma de bedste anbefalinger!”

“Jeg ville ikke betænke mig et splitsekund ved at kontakte havearkitekt Bonnie Hall / Rum i Haven, hvad enten det var et hjørne af haven, der trængte til et løft – eller hele haven. Bonnie er simpelt hen dygtig.”

“Vi kan varmt anbefale havearkitekt Bonnie Hall. Vi har været super tilfredse med både plantelister og beplantningsplan – og altid hurtige svar, når vi havde brug for det. Uden den store hjælp havde vi ikke haft mod på at gå igang med vores haveprojekt. Vi kan varmt anbefale Rum i Haven.”

“Jeg kan kun anbefale havearkitekt Bonnie Hall. Hun er en super dygtig havearkitekt.”

“Meget kompetent og fokuseret rådgivning, som tager højde for, at forslagene skal være praktisk udførlige og matche kundens budget og ønsker. Varm anbefaling herfra.”

“Bonnie kom med rigtig gode forslag og brugbare ideer, man kan mærke på Bonnie at hun ved hvad hun taler om, hun lytter til ens ønsker og er meget nem at tale med og forstå, så er rigtig godt tilfreds.”

Vi kan give Gardening by Hall den bedste anbefaling. Professionel, kreativ, lydhør er nogle af de ting, vi forbinder med firmaet. Bonnie er virkelig dygtig til at fange ens ønsker. Hun har tegnet vores have, til vores store tilfredshed. Opfyldt alle vores ønsker (selvom listen var lang og haven lille). Inden vi kontaktede Gardening by Hall troede vi, at det var meget dyrt med en havedesigner. Men det var det ikke. Lille investering, stort udbytte.”

“Havearkitekt Bonnie Hall kom med rigtig gode forslag og brugbare ideer til min have. Man kan mærke på Bonnie, at hun ved hvad hun taler om. Hun lytter til ens ønsker og er meget nem at tale med og forstå, så jeg er godt tilfreds.”

“Stor tak til havearkitekt Bonnie Hall. Mine 900 M2 har pludselig fået en fremtid. Fra en skæv ujævn misligholdt og tilgroet “have”, har jeg fået fornyet energi, inspiration og ikke mindst masser af gode råd til fremtidig nem vedligeholdelse. Det der var totalt uoverskueligt for mig…og egentlig opgivet, blev med viden, indsigt samt gode råd, pludselig til en drøm. Tak Bonnie”