Anbefalinger af Gardening by Hall

“Bonnie Hall /Gardening by Hall er en meget talentfuld havedesigner.”

Claus DalbyForelægger, forfatter, tv-personlighed og havemand

Vi kan give Gardening by Hall den bedste anbefaling. Professionel, kreativ, lydhør er nogle af de ting, vi forbinder med firmaet. Bonnie er virkelig dygtig til at fange ens ønsker. Hun har tegnet vores have, til vores store tilfredshed. Opfyldt alle vores ønsker (selvom listen var lang og haven lille). Inden vi kontaktede Gardening by Hall troede vi, at det var meget dyrt med en havedesigner. Men det var det ikke. Lille investering, stort udbytte.”

Tina StejlborgKunde, fuld haveplan

“Bonnie kom med rigtig gode forslag og brugbare ideer, man kan mærke på Bonnie at hun ved hvad hun taler om, hun lytter til ens ønsker og er meget nem at tale med og forstå, så er rigtig godt tilfreds.”

Gitte LarsenKunde havekonsultation

“Jeg ville ikke betænke mig et splitsekund ved at kontakte Bonnie Hall / Gardening by Hall, hvad enten det var et hjørne af haven, der trængte til et løft – eller hele haven. Bonnie er simpelt hen knalddygtig.”

Nette JacksonHaveblogger

“Jeg kan kun anbefale Bonnie. Hun er super dygtig.”

Susanne BørgesenKunde, fuld haveplan

“Bonnie kom med rigtig gode forslag og brugbare ideer. Man kan mærke på Bonnie, at hun ved hvad hun taler om. Hun lytter til ens ønsker og er meget nem at tale med og forstå, så jeg er godt tilfreds.”

Gitte MogensenKunde, havekonsultation

“Jeg glæder mig over, at jeg fandt Bonnie i tide. Aldrig har jeg været så glad for en beslutning. Nyder hver lille ting, vi får udført i vores have.”

Tina GKunde, haveplan