Bonnie Hall
Bonnie Hall

Mit navn er Bonnie Hall. Jeg er oprindeligt uddannet jurist. Jeg har beskæftiget mig med havedesign, haverådgivning og indretning af haver i mange år. I 2016 startede jeg firmaet Rum i haven.

Hvorfor vælge mig til at designe din have?

Design erfaring

Fordi, jeg har designet alt fra helt små forhaver til store landhaver. Mit speciale er rum i haven og optimal udnyttelse af hele haven.

Godt havedesign får den lille have til at virke større og den store have til at blive mere intim og hyggelig.

Herudover har jeg personlig erfaring med at skabe en have fra bunden. På mindre end 3 år byggede jeg det meste af et hus – og forvandlede en bar byggegrund til en frodig have. Jeg har lavet alt selv. Bygget drivhus, pergolaer og hegn, anlagt haverum, terrasser og stier, samt plantet alt.

Din drømmehave

Fordi, mine haveplaner bliver til i tæt dialog med mine kunder.

Lytte til kundens ønsker og behov, men også lytte til alt, der ikke bliver sat ord på, så den færdige plan komme til at passe til kundens personlighed.

Når du booker en havekonsultation eller bestiller en haveplan hos Gardening by Hall, så kan du forvente, at mine råd og forslag tager udgangspunkt i dig. Dine ønsker. Din stil. Og dit behov.

Jeg får dine ønsker til at hænge stilmæssigt sammen og gå op i en højere enhed.

En god investering

Fordi, en haveplan er en god investering, da den sikre dig en have, du kan glædes over hver dag, resten af livet. En god haveplan sikrer desuden, at du ikke spilder penge på ting til din have, der ikke fungerer eller planter, der dør.

Når jeg designer en have, tænker jeg i grafiske linjer, balancer, funktioner, stilmæssig overensstemmelse med huset, samt den stemning, som kunden ønsker, at haven skal have.