Kom i gang med din have med det samme

Ved et inspirationsbesøg går vi din have igennem og taler om hvordan du kan indrette den, samt drøfter de udfordringer og spørgsmål, som du måtte have.

Jeg giver dig ideer til hvordan du kan indrette din have med det samme. Det er en hurtig måde at få inspiration og konkrete forslag til, hvordan du kan arbejde videre med, uanset om du har en etableret have eller skaber en ny have fra bunden.

Besøget varer op til 2 timer. Der er mulighed for at tilkøbe en opfølgende konsultation, hvis dette ønskes.

Første konsultations kan fx. bruges til at tale den overordnede indretning af haven igennem og et efterfølgende besøg på at sætte markørpæle og trække snore for at visualisere havens design. Det er helt op til dig.

Har du svært ved at skabe hyggelige rum i haven?

  • Vil du gerne have en indretning af haven, som giver anledning til at udnytte hele haven og ikke kun området ved terrassen?
  • Mangler du højde i haven?
  • Mangler du siddepladser i haven?
  • Kunne du tænke dig en have, som ikke kræver meget pasning?
  • Eller er du træt af at plante ting, som ikke passer ind eller dør?

Disse spørgsmål og mange andre kan du få besvaret ved et inspirationsbesøg.

AT OMSÆTTE DRØM TIL VIRKELIGHED

  • Inspiration, rådgivning og gode råd på stedet til den allerede anlagte have.
  • Et inspirationsbesøg kan fx. handle om rum i haven, planteforslag eller en snak om dine konkrete haveideer og ønsker. Emnerne er op til jer.

OPFØLGENDE BESØG

Efter, at du har arbejdet med de ideer og forslag, som du fik til inspirationsbesøget, kan du have brug for et opfølgende besøg. Dels for at drøfte detaljer, når du har lagt hovedlinjerne i haven – og dels for at drøfte supplerende udfordringer eller spørgsmål, som er opstået i processen. Et opfølgende besøg varer op til en time.

Inspirationsbesøg

PRISER

Et inspirationsbesøg koster 3.400 kr. inkl. moms  – og varer op til 2 timer.

En opfølgende konsultation koster 2.500 kr. inkl. moms – og varer op til 1 time.

Udgifter til kørsel lægges oveni og beregnes for afstand fra 2860 Søborg i henhold til statens højeste takst (3,70 kr. i 2022).

Ved inspirationsbesøg på Fyn og i Jylland afregnes individuelt kørselstillæg. Evt. udgift til bro og færge lægges oveni prisen. Hvis jeg kan samle flere besøg i samme område reduceres prisen på transporten.